Media

Na het verschijnen van mijn boek  in 2011 in nog geen 2 jaar tijd vijf keer op tv. Drie keer regionaal en twee keer landelijk: EO en omroep MAX. Ligt natuurlijk niet alleen aan mij maar zeker ook aan het onderwerp en de actualiteit daarvan.

“Van werkloos tot depressief”: de boektrailer  http://bit.ly/n2WCyK

 

In februari 2015 verschijnt mijn nieuwe bundel “Vis op vrijdag”: een selectie uit de columns die ik sinds 2012 schrijf voor Banger Sisters.

* Op  1 augustus 2012 ben ik een van de gasten in het programma “Hollandse Zaken” van omroep MAX. Thema: Oud, werkloos en afgeschreven. Een discussie over de moeizame zoektocht naar werk van 50-plussers. Die uitzending, achtergrondinformatie en reacties kun je nog eens terugzien via http://bit.ly/PlkABU of via  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1277589

* Sinds 4 maart 2012 ben ik columnist voor het online magazine Banger Sisters. Meestal serieus maar altijd met een glimlach.

http://www.bangersisters.nl

* UWV professionaliseringsdag op 27 september 2011 in de Jaarbeurs in Utrecht

UWV nodigde mij uit om als ervaringsdeskundige mijn verhaal te komen vertellen. Een hele eer. Zeker naast de andere inleiders Max Pam, Seth Gaaikema en Jeroen Busscher. Maar ook omdat de organisatoren wisten dat ik nogal wat kritiek had op hun eigen organisatie.

 

Comments are closed.