Over Rob

Ik ben geboren in 1952 en woon in Hulsberg (Zuid-Limburg)

Ruim 25 jaar ben ik actief geweest in het P en O-werk bij diverse overheidsbedrijven. Op een gegeven moment wil ik wat anders en word arbeidsdeskundige bij UWV. In die functie loop ik vervolgens helemaal vast. De inhoud van dat werk staat in schril contrast met hetgeen ik altijd gewend geweest ben.

Na 30 werkzame jaren beland ik via WW en Ziektewet uiteindelijk in de WIA. Diagnose: duurzaam chronisch depressief.  Dat is niet een proces of diagnose waar je in je leven echt op zit te wachten. Maar ja, dat soort dingen gebeurt natuurlijk wel en het overkomt ook mij.

Mijn ervaringen van de afgelopen tien jaren heb ik in mijn boek, een autobiografie, van mij af geschreven. Meer info vind je op deze site. Het volledige verhaal lees je uiteraard in mijn boek.

In het kader van de WMO doe ik samen met twee anderen vrijwilligerswerk: mensen die eenzaam zijn of zich eenzaam voelen proberen te betrekken bij kleinschalige activiteiten om te voorkomen dat ze in een sociaal isolement belanden. Wij werken samen met professionele “doorverwijzers” zoals artsen, maatschappelijk werkers e.a.

Comments are closed.